Nieuws

Alopecia areata of gelokaliseerde haaruitval

Daniëlle lijdt aan alopecia areata: een huidaandoening met gelokaliseerde haaruitval.

“In mijn tienerjaren kreeg ik plots kale vlekken op mijn hoofd. Ik ging door een hel. Zo’n kale plekken zijn niet alleen lelijk; ze doen je ook ziek lijken. Ik heb uiteindelijk leren leven met mijn kaalheid, maar droeg toch meestal haarstukjes of hoofddeksels om de plekken te verbergen”, aldus Daniëlle.

Vooral in de zomer vond Daniëlle het vervelend om met haarstukjes of sjaals rond te lopen. “Op een gegeven moment heb ik beslist om de nog overblijvende haren heel kort te scheren. Maar dan nóg zie je duidelijk waar er haren ontbreken. Een kennis vertelde mij over haarsimulatie. En zo kwam ik uiteindelijk bij Els terecht. Na de eerste behandeling zag je al een groot verschil. En nu ben ik helemaal in de wolken met mijn ‘stoppels’. Mensen denken dat ik mijn haren gewoon heel kort scheer. Ik voel mij veel beter in mijn vel, en durf mij opnieuw mooi op te maken. Ik krijg weleens complimenten dat ik lijk op GI Jane: stoer en toch vrouwelijk!”

De oplossing voor Alopecia vindt je bij ons!

Bekijk de verschillende oplossing die Alluris je kan bieden.

Camoufleren

Door middel van de gepatenteerde rolmethode worden pigmentpuntjes overgebracht op uw hoofdhuid. Zo is er geen ‘doorkijk’ meer en lijk je een vollere bos haar te hebben.

Stimuleren haargroei

Deze behandeling ‘boost’ de haarwortel op een natuurlijke manier in haar activiteit. Nieuw haar wordt gestimuleerd en haaruitval wordt verminderd.

DNA-analyse

Krijg een wetenschappelijk onderbouwde diagnose waarop de meest geschikte behandeling wordt gebaseerd. Deze snelle (pijnloze) test kan ook op verplaatsing.

Waarom kiezen voor Alluris?

Haartechnieken Alluris garandeert:

Boek nu jouw afspraak via de contactpagina of doe nu al een online analyse.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Boek een afspraak

Klaar voor een betere versie van jezelf? Boek een vrijblijvende afspraak.