Nieuws

Heb je dun, fijn of weinig haar?

Heb je dun, fijn of weinig haar, dan is het in de eerste plaats belangrijk om een goede kapper te kiezen die je kapsel perfect bij jouw type haar laat passen. Je wil hierbij zeker optisch meer volume bereiken. Een kapsel met laagjes bijvoorbeeld of met highlights en lowlights.

Voel je je hierdoor echter onzeker en worstel je met je zelfvertrouwen, dan biedt Alluris Haartechnieken hiervoor de uitkomst.

Uitgerekend dit jaar is Els Renier, uw haarspecialiste, 20 jaar kapster en kan je bij Alluris Salon en Haartechnieken niet enkel terecht voor het ‘geknipte’ kapsel maar ook voor ‘tricopigmentatie’, ook wel haarsimulatie genoemd in het instituut voor haartechniek op hetzelfde adres.

Door gebruik te maken van een unieke, gepatenteerde behandelingstechniek met meerpuntsnaald zorgt de microhaarpigmentatie door Alluris voor een grotere densiteit, volume en meer uitgebreide toepassingsmogelijkheden bij vrouwen en bij haren langer dan 2cm

Fijn of weinig haar kan je dus perfect optisch camoufleren! Wil je er graag meer over weten, dan maken we graag tijd voor een vrijblijvend intakegesprek. Deze afspraak is gratis en geeft u de kans kennis te maken met de mogelijke behandelingen en geeft aan Els de kans uw persoonlijke situatie en verwachtingen goed in te schatten.

[button title=”Vraag hier je intakegesprek aan!” titlecolor=”#ffffff” bgcolor=”#4B4B4B” align=”center” width=”30%” url=”https://www.alluris.be/contact/”]

Waarom kiezen voor Alluris

Alluris haarkliniek garandeert:

Boek nu uw afspraak  via de contactpagina of doe nu alvast de online haarenquete.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.