Nieuws

Het verhaal van Dirk P.

Dirk heeft een erfelijke aanleg voor kaalheid. Zijn vader was op zijn 40ste haast volledig kaal. En ook Dirk verloor vanaf zijn 35ste veel haren.

“Het begon een paar jaar geleden met een terugtrekkende haarlijn”, zegt Dirk. “Daarna begon ik ook op mijn kruin veel haar te verliezen. Ik heb allerlei zogenaamde wondermiddeltjes geprobeerd, zonder enig resultaat. Toen hoorde ik toevallig iemand praten over haarsimulatie. Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt.”

Dirk boekte een afspraak bij Alluris voor een verkennend gesprek. “Els vertelde mij in geuren en kleuren over de speciale techniek die ze toepast om haren na te bootsen. Ze toonde mij realistische voor-en-na-foto’s. Ik vond de resultaten fantastisch. Je krijgt natuurlijk geen échte haardos, maar door de pigmenten lijkt het alsof je kortgeschoren haar hebt. Ik kreeg in totaal drie behandelingen, voor drie verschillende zones. Ik had mijn eigen haren al kort geschoren, maar de kaalheid schemerde erdoor. Nu heb ik een ‘vol’ kortgeschoren kopje en zie ik er jaren jonger uit.”

Waarom kiezen voor Alluris?

Haartechnieken Alluris garandeert:

Boek nu jouw afspraak via de contactpagina of doe nu al een online analyse.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Boek een afspraak

Klaar voor een betere versie van jezelf? Boek een vrijblijvende afspraak.