Nieuws

Mesotherapie voor het haar

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem, dat kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals stress, hormonale veranderingen, voedingstekorten en erfelijke aanleg. Er zijn veel behandelingen beschikbaar om haaruitval te verminderen en haargroei te bevorderen, waaronder mesotherapie voor het haar.

Mesotherapie is een behandeling waarbij kleine hoeveelheden van een op maat gemaakte mix van vitaminen, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Deze voedingsstoffen helpen om de haarzakjes te versterken en de haargroei te bevorderen. De toevoeging van een unieke techniek van Els zorgt ervoor dat er extra groeifactoren worden ingebracht in de juiste huidlaag met behulp van een koud-laser.

De voordelen van mesotherapie voor het haar zijn talrijk. Ten eerste stimuleert het de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes beter worden gevoed en gestimuleerd. Daarnaast bevordert het de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid en het haar sterker en veerkrachtiger maakt. Bovendien kan mesotherapie helpen om ontstekingen in de hoofdhuid te verminderen, wat kan leiden tot minder haaruitval.

Mesotherapie is een veilige en effectieve behandeling, die vaak wordt aanbevolen voor mensen met haaruitval. Het kan worden gebruikt als aanvullende behandeling bij andere behandelingen, zoals haartransplantatie en medicatie tegen haaruitval.

De behandeling van het haar met mesotherapie start altijd met een persoonlijke en vrijblijvende consultatie waarin de haaruitval wordt geëvalueerd door Els, uw haarspecialiste.

Laat je begeleiden door Els in de aanpak van je haaruitval, boek je gratis intakegesprek en krijg grondig advies, perfect afgestemd op je persoonlijke situatie.

Waarom kiezen voor Alluris?

Haartechnieken Alluris garandeert:

Boek nu jouw afspraak via de contactpagina of doe nu al een online analyse.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Boek een afspraak

Klaar voor een betere versie van jezelf? Boek een vrijblijvende afspraak.