Diensten

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Wat is tricopigmentatie (MHP)?

Kamp je met haarverlies als gevolg van een trauma, hormonaal, stress, chemotherapie of zwangerschap? Dan is tricopigmentatie (MHP) of haarsimulatie de oplossing. 

Video afspelen

Bekijk de video waarin Els uitlegt hoe tricopigmentatie jou kan helpen.

Bij dunner wordend haar merken we de wit/roze hoofdhuid op. Om dit te doorbreken gaan we kijken naar je eigen haarkleur. Die kleur brengen we in hetzelfde pigment aan op de witte huid. Door middel van de gepatenteerde rolmethode gaan we de pigmenten penetreren in de huid.

Het resultaat: een vollere bos haar zonder doorkijk. Je kan terug in de spiegel kijken, gaan zwemmen, in de wind lopen, foto’s nemen zonder dat je focust op je haar. 

Deze techniek bestaat doorgaans uit meerdere behandelingen om een perfect resultaat te bekomen en kan ook een meerwaarde geven voor of na jouw haartransplantatie.

Mediceuticals

Ter ondersteuning van deze behandeling raden wij de professionele haar- & hoofdhuidproducten aan van Mediceuticals.

Zij ontwikkelen unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Hierdoor zullen ook de resultaten langer en beter behouden blijven.

Er bestaan verschillende productlijnen voor specifieke haar- en hoofdhuid problemen. Ontdek het volledige assortiment in onze webshop.

Kostprijs per behandeling

De prijs van haarsimulatie, tricopigmentatiebehandeling of micro haar pigmentatie (MHP) is afhankelijk van het aantal zones waarop de techniek zal worden toegepast, zonder hierbij onderscheid te maken in de behandelingsreden.

Tijdens het intakegesprek zal worden bepaald hoeveel zones er te behandelen zijn en wat het gewenste effect is. In de meeste gevallen zal een optimaal resultaat bereikt worden na 3 sessies.

De prijs per zone en per behandeling bedraagt € 210.

Na de behandelingen, krijgt u van ons gratis haarcoaching zodat u meer zelfvertrouwen krijgt in het stijlen van uw kapsel. Dankzij onze jarenlange ervaring in het kapsalon kunnen wij u voorzien van een passende haarstijl.

Boek nu jouw afspraak online of vul de online analyse in.

Resultaten

Sofie D.

38 jaar,
Merelbeke
Probleem: Dunner wordend haar
Behandeling: Mesotherapie en tricopigmentatie
Voor Na

Katrien R.

48 jaar,
Brugge
Probleem: Fijn, grijs haar
Behandeling: Tricopigmentatie + Coaching
Voor Na

Youssef J.

31 jaar,
Antwerpen
Probleem: Haar niet vol genoeg na transplantatie
Behandeling: Tricopigmentatie
Voor Na

Voor wie is tricopigmentatie geschikt?

Voordelen van deze behandeling

Waarom kiezen voor Alluris?

Haartechnieken Alluris garandeert:

Boek nu je vrijblijvende afspraak of vul de online analyse in.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Veelgestelde vragen

 Haarsimulatie is dé remedie tegen kaalheid én geeft de illusie van haar.  Zo lijkt je uitgedunde of ongelijk groeiende haar optisch voller.

De prijs van haarsimulatie, tricopigmentatiebehandeling of microhaarpigmentatie is afhankelijk van het aantal zones waarop de techniek zal worden toegepast, zonder hierbij onderscheid te maken in de behandelingsreden.

Tijdens het intakegesprek zal worden bepaald hoeveel zones er te behandelen zijn en wat het gewenste effect is. In de meeste gevallen zal een optimaal resultaat bereikt worden na 3 sessies.

De prijs per zone en per behandeling bedraagt € 239.

Na de behandelingen, krijgt u van ons gratis haarcoaching zodat u meer zelfvertrouwen krijgt in het stijlen van uw kapsel. Dankzij onze jarenlange ervaring in het kapsalon kunnen wij u voorzien van een passende haarstijl.

Nee, haarsimulatie is een niet-chirurgische ingreep. We maken gebruik van een speciaal toestel dat over de hoofdhuid rolt en minuscule pigmentpuntjes achterlaat.
In principe komt iedereen die kampt met volledige of gedeeltelijke kaalheid in aanmerking voor de behandeling. We bespreken je situatie tijdens een verkennend gesprek, zodat je vooraf weet welke resultaten je mag verwachten.
Nee, we gebruiken uitsluitend pigmenten van minerale oorsprong die hypoallergeen zijn. Dat betekent dat je geen allergische reacties kunt oplopen.
Ja, onmiddellijk na de eerste behandeling zie je al resultaat. Afhankelijk van je situatie heb je meerdere behandelingen nodig voor een optimaal eindresultaat.
Neen, want de procedure is veel geavanceerder dan een gewone tatoeage. Bij haarsimulatie, ook wel ‘paramedische micropigmentatie’ of ‘dermopigmentatie’ genoemd, worden andere apparaten, naalden en pigmenten gebruikt.

We raden je aan om een serum te gebruiken om je hoofdhuid te verzachten. De dag van de behandeling mag je je haren wassen, maar zonder directe aanraking met de hoofdhuid. Je vermijdt de eerste week ook het best zon/zonnebank, sauna, heet water en overmatig zweten.

Zorg ervoor dat je de behandelde plekken niet aanraakt en hou ze zuiver. 

Gebruik je gel of haarlak, gebruik deze dan ook enkel in het haar en niet op de hoofdhuid.

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Boek een afspraak

Klaar voor een betere versie van jezelf? Boek een vrijblijvende afspraak.