Diensten

Haarlijn reconstructie

Wat is 'Kenetic Pigmentatie'?

Kenetic Pigmentatie is een revolutionaire techniek in de wereld van cosmetische haarverfraaiing. Deze innovatieve methode, ontwikkeld door de gepassioneerde expert Els, brengt haarvernieuwing naar een nieuw niveau.

Video afspelen

Bekijk de video waarin Els uitlegt hoe tricopigmentatie jou kan helpen.

Kenetic Pigmentatie maakt gebruik van golvende lijnen en bewegingen om diepte en dimensie aan het haar toe te voegen. Het resultaat is verbluffend en ziet eruit als een kunstwerk in reliëf. Deze techniek bootst natuurlijke bewegingen na en zorgt voor een organische en dynamische uitstraling, waardoor het haar mooi oogt.

Met succes heb ik kenetic pigmentatie toegepast bij (Tony 35 jaar) , zorgvuldig afgestemd op zijn natuurlijke haarkleur en -dikte. Het resultaat is verbluffend: vol en natuurlijk haar dat perfect aansluit bij Tony . Een boost voor zowel zijn haar als zijn zelfvertrouwen.

Met Kenetic Pigmentatie wordt elk kapsel een meesterwerk, waarbij schoonheid en textuur naadloos samenkomen.
Het is de toekomst van haarverfraaiing, waardoor elke cliënt zich verzekerd voelt van een unieke en prachtige uitstraling.

Resultaten

Carine D.

35 jaar,
Gent
Probleem: Haaruitval inhammen
Behandeling: Carine kampte met zichtbare haaruitval bij haar inhammen, wat haar dagelijks leven beïnvloedde.
Voor Na

Wanneer passen we kenetic pigmentatie toe?

Waarom kiezen voor Alluris?

Haartechnieken Alluris garandeert:

Boek nu je vrijblijvende afspraak of vul de online analyse in.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Veelgestelde vragen

kenetic pigmentatie is een geavanceerde techniek waarbij pigment op een dynamische manier wordt aangebracht, rekening houdend met natuurlijke haargroei. In tegenstelling tot traditionele methoden, biedt het een natuurlijker en langduriger resultaat.

Nee, over het algemeen wordt kenetic  pigmentatie  als zeer comfortabel ervaren. Er wordt gebruik gemaakt van speciale technieken en verdovende crèmes om eventuele ongemakken tot een minimum te beperken.

Het herstelproces varieert per persoon, maar over het algemeen is er weinig tot geen downtime. Klanten kunnen doorgaans hun normale activiteiten direct hervatten.

Ja, kenetic pigmentatie biedt een langdurig resultaat. Het blijft vaak jarenlang zichtbaar, maar het kan nodig zijn om de behandeling na verloop van tijd bij te werken om de frisheid te behouden.

Ja, kenetic pigmentatie kan worden aangepast aan verschillende haartypes en -kleuren. Een ervaren technicus zal de pigmentatie nauwkeurig afstemmen op uw natuurlijke haarkenmerken voor een naadloos en gepersonaliseerd resultaat.

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Boek een afspraak

Klaar voor een betere versie van jezelf? Boek een vrijblijvende afspraak.