Diensten

Stimuleren haargroei

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een uiterst veilige behandeling die bij mannen en vrouwen met haarverlies toegepast kan worden. Mannen en vrouwen die te maken hebben met dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn of algemeen dunner wordend haar, kunnen zeker op efficiënte wijze met mesotherapie behandeld worden. 

Ook personen die een hogere haardichtheid willen, kunnen met mesotherapie een goed resultaat bereiken.

Zeker als de haaruitval nog in de beginfase is en je nog niet toe bent aan een meer ingrijpende behandeling zoals haarsimulatie of microhaarpigmentatie, stimuleert mesotherapie de haargroei

Video afspelen

Bekijk de video waarin Els uitlegt hoe mesotherapie jou kan helpen.

De mesotherapiebehandeling bij haaruitval van Alluris Haartechnieken is een succesvolle behandeling voor haargroeistimulatie. Deze haarstimulatie ‘boost’ de haarwortel op een natuurlijke manier in haar activiteit.

Eerst gaan we de haarwortel ‘ontgiften’ van DHT. Dit door de anti-oxidanten, actieve werkstoffen, zoals vitaminen en mineralen, hoge concentraties van hyaluronzuur en krachtige plantenextracten.

Daardoor krijgen we een betere doorbloeding binnenin de haarwortel. Daarna worden er groeifactoren ingebracht via onze koud-laser.

Mesotherapie is een doeltreffende behandeling tegen haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd maar ook verder haarverlies wordt afgeremd of zelfs voorkomen.

De professionele haarstimulatie behandeling van Haartechnieken Alluris wordt steeds opgestart in kuurvorm.

Heeft u als man of vrouw last van haaruitval door:

Haartechnieken Alluris kan u helpen met een mesotherapiebehandeling!

Mediceuticals

Ter ondersteuning van deze behandeling raden wij de professionele haar- & hoofdhuidproducten aan van Mediceuticals.

Zij ontwikkelen unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Hierdoor zullen ook de resultaten langer en beter behouden blijven.

Er bestaan verschillende productlijnen voor specifieke haar- en hoofdhuid problemen. Ontdek het volledige assortiment in onze webshop.

Kostprijs per behandeling

In de meeste gevallen zal een optimaal resultaat bereikt worden na 4 sessies. De prijs per behandeling bedraagt € 240.

Na de behandelingen, krijgt u van ons gratis haarcoaching zodat u meer zelfvertrouwen krijgt in het stijlen van uw kapsel. Dankzij onze jarenlange ervaring in het kapsalon kunnen wij u voorzien van een passende haarstijl.

Invloed van COVID-19

Steeds meer mannen en vrouwen met klachten van COVID-19 worden geconfronteerd met haaruitval en kaalheid in verschillende gradaties. Deze symptomen kunnen zich nog voordoen tot 2 à 3 maanden na het herstel van de infectie. Hoe langer de ziekte heeft aangehouden, hoe groter de kans op haaruitval.

Dankzij een mesotherapiebehandeling kunnen wij dit proces verhelpen en kan het haar kan zich sneller en makkelijker herstellen. We doen dit door middel van de haargroei te ontgiften en te stimuleren.

Lees er meer over in deze blogpost.

Boek nu jouw afspraak via de contactpagina of doe nu al de online analyse.

Resultaten

Sofie D.

38 jaar,
Merelbeke
Probleem: Dunner wordend haar
Behandeling: Mesotherapie en tricopigmentatie
Voor Na

Roy L.

26 jaar,
De Panne
Probleem: Geen effect met andere producten of behandelingen
Behandeling: Mesotherapie
Voor Na

Voordelen van deze behandeling

Mesotherapie is geschikt voor mannen en vrouwen met:

Waarom kiezen voor Alluris?

Haartechnieken Alluris garandeert:

Boek nu jouw afspraak via de contactpagina of doe nu al een online analyse.

5/5

Unieke behandeling in België

Alluris zoekt samen met jou naar de meest geschikte behandeling en coacht jou steeds persoonlijk in het onderhouden van je kapsel. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Veelgestelde vragen

Steeds meer mannen en vrouwen met klachten van COVID-19 worden geconfronteerd met haaruitval en kaalheid in verschillende gradaties. Deze symptomen kunnen zich nog voordoen tot 2 à 3 maanden na het herstel van de infectie. Hoe langer de ziekte heeft aangehouden, hoe groter de kans op haaruitval.

Uit internationale studies blijkt dat ongeveer 25 procent van de coronapatiënten die in het ziekenhuis hebben gelegen, last krijgen van haaruitval. Hun haarcyclus is namelijk overstuurd waardoor er veel haren tegelijkertijd in de telogene fase rechtkomen. Dit is de fase waarbij een haarfollikel een pauze neemt van 2 à 3 maanden en daarna opnieuw start met de anagene fase. Tijdens deze fase is je haar terug actief aan het groeien.

Deze verstoring ontstaat doordat het lichaam een fysieke en emotionele periode van stress heeft doorstaan of tegen een (langdurige) koortsende infectieuze ziekte heeft moeten vechten. Daarnaast wordt alopecia areata uitgelokt door de blijvende ontstekingen in het lichaam bij COVID-19 met als gevolg de (langdurige) lichamelijk stresserende ervaring.

Dankzij onze mesotherapiebehandeling kunnen wij dit proces verhelpen en kan het haar zich sneller en makkelijker herstellen. We doen dit door middel van de haargroei te ontgiften en te stimuleren.

In de meeste gevallen zal een optimaal resultaat bereikt worden na 4 sessies. De prijs per behandeling bedraagt € 240.

Na de behandelingen, krijgt u van ons gratis haarcoaching zodat u meer zelfvertrouwen krijgt in het stijlen van uw kapsel. Dankzij onze jarenlange ervaring in het kapsalon kunnen wij u voorzien van een passende haarstijl.

Mesotherapie is een behandeling voor haarstimulatie waarbij actieve werkstoffen rechtstreeks in de diepere huidlagen worden toegediend.

Door het insluizen van de producten met behulp van de koud-laser, vindt er ook actieve celstimulatie plaats en wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. 

Hierdoor wordt niet enkel de nieuwe haargroei gestimuleerd, maar zal verder haarverlies afgeremd worden of zelfs voorkomen.

Jouw geschiktheid wordt door mij persoonlijk geadviseerd.

Mesotherapie kan een uitkomst bieden voor mannen en vrouwen die te maken hebben met haaruitval, onder meer als gevolg van Alopecia of andere oorzaken. 

Of het iets voor jou is, zal sterk afhankelijk zijn van je persoonlijke situatie en verwachtingen. 

Haartechnieken Alluris garandeert in ieder geval een persoonlijke, vertrouwelijke en vooral menselijke aanpak.

Heb je een vraag? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Boek een afspraak

Klaar voor een betere versie van jezelf? Boek een vrijblijvende afspraak.